IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
12:00 | 13 декември 2020
Обновен: 14:30 | 13 май 2024

Ново онлайн шоу след Джошуа-Пулев: Транссексуална и кметица влизат в битка за плеймейт на 2020-та

Тазгодишното българско издание е финалът на знаменития формат “Playmate of the Year” изобщо

По материала работи: Слав Велев
Ново онлайн шоу след Джошуа-Пулев: Транссексуална и кметица влизат в битка за плеймейт на 2020-та

Каква вечер ни чака след шоуто на Кубрат и Джошуа! Новата носителка на титлата “Мис Плеймейт” за 2020 г., ще бъде избрана с атрактивно онлайн шоу. Финалът на конкурса за сексапилни и провокативни дами е едно от малкото светски събития на сезона, които не бяха отменени в локдауна, пише "Марица".

 

Тази година особено внимание предизвика участието на първата у нас и втора в света транссексуална участничка - 23-годишната пловдивчанка Симона Галинова. Тя споделя, че още на 16 започнала да се подготвя за смяна на пола, а самата операция направила в Бразилия.

 

Симона произлиза от семейство на обикновени бачкатори. Мечтае да се занимава с мода, но в момента е безработна. Издържа я приятелят й, а тя запълва времето с шопинг.

 

Признава, че всичките й гаджета се изненадвали, че е транс, но я подкрепяли.

 

Скандална кандидат-кметица на Момин проход също е сред претендентките в конкурса. 34-годишната Диана Габровска стана обект на много коментари след като нейни еротични снимки заляха социалните мрежи миналата есен. Медицинска сестра, студентки, танцьорки и емигрантка също са сред претендентките за титлата.

 

Организаторите обявиха, че вече са планирали иновативен формат за провеждането и излъчването му. Заради епидемиологичната обстановка церемонията ще бъде без публика, а финалът ще се излъчва изцяло онлайн на playstar.bg.

 

На сцената с участничките в конкурса ще се появят и редица изпълнители, сред които Мария Илиева, Анелия, Иво Димчев и група “Мастило”.

 

Тазгодишното българско издание е финалът на знаменития формат “Playmate of the Year” изобщо. Както бе съобщено през април, “мъжката библия” спря всички живи изяви, както и хартиените си издания в по-голямата част от света и българският конкурс ще бъде последният проведен. 

 

Коментари

Новини Варна