IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Живот
09:40 | 15 февруари 2021
Обновен: 20:27 | 24 март 2024

Балкански темперамент в клипа на Рита Ора. И танцьорите – българската следа

Работата си с певицата определят като привилегия

По материала работи: Слав Велев
Балкански темперамент в клипа на Рита Ора. И танцьорите – българската следа

Балкански темперамент, професионализъм, нестандартно място за реализиране на музикален проект – певицата Рита Ора снима част от най-новия си клип в Перник. А танцьорите взели участие в проекта са само българи. Коста Каракашян стои в основата на създаването на танците, той е асистент хореограф в проекта, предаде Bulgaria ON AIR

"Голямо удоволствие да работим с нея, истински професионалитс, имаше една загадъчност и секси в нея, готино за работа", каза хореографът Коста Каракашян. 

Споделя, че въпреки, че е световноизвестна, Рита Ора е много земна. А изискванията ѝ съвпадат с тези на Коста.

"Тя беше толкова готова навсякъде по терена да танцува да се качва, нямаше притеснения, нейното безтрашие направи толкова добър клипа", допълни той.

9 момичета участват в танца, всичките българки. Сред тях са Виктория и Александра. И двете се знаимават с танци от над 10 години. Работата си с Рита Ора определят като привилегия.

И двете участват на международни конкурси, а Александра танцува и в клип на Дуа Липа. Въпреки опита признават, че всяко излизане на сцената им доставя огромна доза адреналин и гордост, че са българки.

"Начин да разкажеш история като не ползваш думи, да покажеш това, което вътре в душата ти без думи", обясниха те.

Категорични са, че на танца трябва да се гледа като източник на емоция.

"Не показва обаче хубавото лице за България. Снимат по черните пътища, все едно цяла България е така, защо не намериха някое по-хубаво място да снимат смаия клип", заяви Румен.
 
Не така смятат обаче българите, които стоят зад реализирането на подобен проект.

И докато в България мненията не са еднозначни, самата Рита Ора определя клипа като "най-трудния и вълнуващ" в кариерата ѝ. И се вълнува, че може да споделя красотата на тази част от света и да отдаде почит на балканската част от произхода си.

Още за българските участници във видеоклипа на певицата Рита Ора гледайте утре в "България сутрин".

Вижте повече в репортажа на Теодора Георгиева.

 

Коментари

Новини Варна