IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
08:10 | 21 май 2021
Обновен: 09:28 | 26 март 2024

"Фаталният" №13 ни донесе късмет! България на финала на Евровизия

"Growing up is getting old" влезе в челната десятка

По материала работи: Слав Велев
"Фаталният" №13 ни донесе късмет! България на финала на Евровизия

Снимка: AP/БТА 

Виктория класира България на финала на конкурса "Евровизия"! Изпълнението й на песента "Growing up is getting old" получи достатъчно точки от националните журита и от зрителите, за да влезе в челната десятка.

И докато първия полуфинал във вторник беше пълно фиаско за балканските представители, то в нощта на четвъртък срещу петък Съдбата беше на наша страна - освен България, за финала се класираха и Събрия, Гърция и Албания. Останалите шест държави, които прескочиха този кръг от конкурса са Молдова, Португалия, Исландия, Сан Марино, Швейцария и Финландия.

"Фаталният" номер 13 донесе късмет на Виктория. Тя беше една от най-аплодираните от публиката участнички във втората вечер на конкурса "Евровизия", която се излъчи на живо от БНТ. Преди това емоционалното й изпълнение разчувства журито по време на първата селекция и това я изстреля на втория полуфинал.

А кой ще спечели "Евровизия" ще разберем в събота вечер, когато отново ще стискаме палци на нашето момиче.

 

Коментари

Новини Варна