IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
08:30 | 2 декември 2021
Обновен: 13:07 | 24 април 2024

Как да съживим страстта в двойката

По материала работи: Ставри Таргов
Как да съживим страстта в двойката

Ежедневието ни е твърде забързано, излизаме рано сутрин за работа, след това имаме допълнителни задачи, двойките с деца трябва да отделят необходимото внимание и на тях, и докато дойде време да се доберем до леглото, “батерията ни” е тотално изтощена и нямаме необходимото настроение и енергия да за половинката си?

Всеки има моменти, в които просто иска да постави главата си на възглавницата и да заспи, но не трябва да допускаме това да се превърне в ежедневие, тъй като пренебрегването на интимния контакт с партньора може да доведе до влошаване на отношенията в двойката, а и да обостри нервната ни система. При сексуален контакт, се отделя ендорфин, който ни прави по-щастливи, а при липсата на този процес, обяснимо ставаме по-нервни и не освобождаваме натрупания стрес.

Да подновим удоволствието от интимността

Дори най-изобретателните двойки могат да стигнат до задънена улица с идеите. Изпробвали сте различни неща? Понякога, обаче, това което избягваме или сме определили като клише, може да се окаже печелившият отговор. Технологиите напредват, благодарение на което се появяват и все повече нови секс играчки с няколко приложения и различни режими на действие, за да осигурят най-подходящата стимулация за вас.

Ако стеснителността и неудобството от посещението на специализиран магазин ви е спирало да се възползвате от такъв тип устройства досега,  то сега вече са напълно достъпни, тъй като се намират лесно в интернет пространството https://makeup.bg/categorys/784506/.

Хигиената е на първо място

Ако изпитвате притеснения относно безопасността при употребата на подобен тип устройства, то веднага можем да ви успокоим. При поддържане на необходимите хигиенни мерки като измиване на уреда с вода и мек сапун преди и след употреба, несподелянето му с друг човек, освен вашият постоянен партньор и избирането на качествен материал, от който е изработен, използването му би следвало да бъде напълно безпроблемно. Без да изпитвате притеснения от появата на нежелани инфекции.

Ключът към щастието е в споделянето

Наясно сме, че все още има места, в които сексът е тема табу, но в модерните общества с толерантно мислене, би следвало да се говори напълно свободно за това в двойката, която споделя интимните си изживявания. За да бъдат и двамата партньори щастливи, разговорите за това какво се харесва на единия и какво предпочита другият са напълно задължителни!

Новини Варна