IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
16:00 | 17 февруари 2022
Обновен: 21:38 | 22 април 2024

Джони Деп започва нов живот в Сърбия, набляга на кебапчета и ракия

Холивудският актьор получи златен медал за заслуги

По материала работи: Слав Велев
Джони Деп започва нов живот в Сърбия, набляга на кебапчета и ракия

Снимка: Фейсбук/Aleksandar Vučić 

По повод празника – Деня на държавността, президентът на Сърбия Александър Вучич връчи отличия на заслужили лица и организации, предаде Евроком.

По време на церемонията той заяви, че Сърбия е бастион на свободата и независимостта и е гарант за стабилността в региона, която има желание да живее добре със своите съседи.

Холивудският актьор Джони Деп получи златен медал за заслуги. Той заяви, че ще остане последователен и ще направи всичко по силите си, за да превърне медала в олицетворение на своя ангажимент към Сърбия.

"Това, което наистина е прекрасно тук, е, че хората използват всеки миг, смисълът е да празнуваме мига. С Емир направихме филм тук с екип, който беше зрелищен, с екип, който никога не беше уморен, въпреки че беше изтощен. Вярвам, че има много таланти, които ще открием тук и се надявам да бъда част от тях. Благодаря много. Наистина искам да ви благодаря, президент Вучич. Радвам се, че ми дадохте този медал за заслуги. Ще остана достоен и ще направя всичко по силите си този медал да бъде олицетворение на моите отговорности тук"

"Тук имам страст към всичко -  кебапчетата, някой ми каза нещо за сливовата ракия, но нямах възможност да опитам.. Сега съм в началото на нов живот и това начало ми харесва. Бих искал това начало да бъде в Сърбия, ако ме искате, разбира се“.

Медалът е присъден на Деп "за изключителния му принос към страната и усилията ѝ да разшири и подобри местната арт общност".

Коментари

Новини Варна