IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
12:00 | 10 март 2022
Обновен: 02:28 | 25 април 2024

Сатанински жълт прах... пророкът Алоис за една Трета световна война

Руски танкисти ще препускат из обхванатата от бежанци Европа

По материала работи: Слав Велев
Сатанински жълт прах... пророкът Алоис за една Трета световна война

Колаж: Massive.se

Предсказанията на Ванга за Апокалипсиса поразително приличат на виденията на баварския пророк Алоис Ирлмайер. Той стана световноизвестен с това, че преди повече от половин век точно описа хода на Третата световна война. И немецът, и българката обаче имат общо във виденията си – черния цвят, убитата екосистема и безпомощността на хората. „Апокалипсисът ще дойде! Вие не, но децата ви ще го преживеят! Виждам следната картина: черна и обгорена земя, а по нея пълзят хора, приличащи на тении“, предрича българската ясновидка около година преди да се спомине през 1996 г. А ето и едно от виденията на немеца: „Пилотите продължават да хвърлят техните малки черни кутии. Те експлодират, преди да стигнат земята, и така се разпръсква жълт или зеленикав прах. Всичко, до което се докосне, умира, независимо дали е човек, животно или растение. Тези кутии са сатанински. Когато човек има досег с тоя прах, става черен и месото му пада от костите. Толкова силна е отровата.“.

Виденията на Ирлмайер вече започнаха да се асоциират с руската инвазия в Украйна. Причината е, че феноменът е виждал, че руснаците ще имат възлова роля в тези страшни събития. През 50-те години на миналия век той предрича руски танкисти, които в бъдещето ще препускат с машините си из цяла Европа. И колкото по-напред ще отиват войниците, толкова по-черни ще стават, вероятно от радиацията. Континентът в тези страшни дни, казвал пророкът, ще бъде обхванат от бежански вълни. „Руснаците не спират пред нищо, докато се придвижват с трите си машини като танкове... Всичко става толкова внезапно, че хората почват да бягат в панически ужас на запад. Главните пътища са задръстени от автомобили. И всичко, което се изправи пред бързите танкове по високоскоростните и широките пътища, ще бъде пометено. Вече не виждам дунавските мостове при Регенсбург. Почти нищо не е останало и от големия град Франкфурт. Долината на Рейн ще бъде опустошена, главно от (нападения по) въздух”, описвал виденията си Ирлмайер, предаде "Телеграф".

Според прогнозите му конфликтът ще тлее години наред, но изведнъж ще избухне и за няколко дни ще се пренесе мълниеносно в целия свят. Интересно е, че на едно място баварският Нострадамус говори, че искрата ще пламне от Балканите.  "...в действителност искрата, която ще подпали войната, ще пламне на Балканите: виждам големец да пада, кървава кама лежи до него. Следва сблъсък след сблъсък. Двама мъже убиват трети, който е висшестоящ. На тях пък са им платили други хора.

Единият от убийците е нисък, мургав мъж, а другият е малко по-висок и светлокос. Мисля, че това е на Балканите, но не съм сигурен." На друго място Алоис споменава мирна конференция в Будапеща, когато високопоставен политик бива убит. „Войната започва преди изгрев. Разпространява се много бързо. Селяните си седят по кръчмите и играят карти, когато се явяват чуждите войници по прозорците и на праговете на вратите. Армията е от мъже, които изглеждат черни и идват от изток, всичко става много бързо. Виждам тройка, но не разбирам дали са три дни или три седмици...

Многобройни войски от изток навлизат в Белград, след което продължават към Италия. Ответният удар не закъснява отвъд широкото море (САЩ). А жълтият дракон (Китай) напада Аляска и Канада по същото време, само дето не стига далеч. Танковете продължават да се движат, но с времето тези, които седят в тях, стават все по-черни. Разпръскват жълт прах в права линия. Когато падне на земята, всичко умира, не остава ни дърво, ни храст, ни говедо, ни стръкче трева, всичко повяхва и почернява. Остават къщите. Не знам какво е това (жълтият прах) и не мога да кажа. Линията е много дълга. И всеки, който я прекрачи, умира. Нещо в танковете се поврежда и те се разпадат. От тях (хората, които ги управляват) никой няма да се върне“, категоричен е немецът. Неговата посестрима по дарба от България Вангелия Гущерова също често говорила за екологична катастрофа в бъдещето. Тогава пчелите ще изчезнат, а млякото на животните ще стане отровно. Накрая и водата ще се зарази. В едно свое предсказание Ванга казва следното: „Ще дойде време, когато късметлиите, дето са останали живи, ще ядат в златни съдове и ще пият от златни чаши, но вода няма да има…“

Войната в Украйна се сочи за началото на Апокалипсиса, предричан от пророците.

Германският Нострадамус, както наричат Алоис Ирлмайер заради неговата апокалиптичност, е роден 17 години преди Ванга – през 1894 г. Той преживява ужаса на Първата световна война, след като една бомба уцелва сграда, в която той се намира. Младежът оцелява, въпреки че стои под руините в продължение на 4 дни без храна и вода. През Втората световна война той вече проявява силни пророчески способности. В началото Ирлмайер на шега започва да открива залежи на вода тук и там. Скоро след това установява, че отнякъде Свише му се дава информация за настоящи, минали и бъдещи събития. Така, подобно на Ванга, започва да предсказва на майки и съпруги дали децата/мъжете им ще се върнат от фронта. Негови съвременници описват следната случка. Малко след края на Втората световна война Алоис седял в една кръчма, а срещу него – един полковник. Той се сопнал на Алоис защо го зяпа, а пророкът му отговорил: „Гледам един пътник за Оня свят“. Офицерът му се изсмял, хвалейки се, че е преживял най-опасните престрелки, а вече има мир. Ала само 3 дни по-късно военният умира от инсулт. Биографи на пророка описват, че до неговата дарба около 1947 г. са се допитвали и американски генерали.

Някъде оттогава най-големият пророк, раждал се в Германия, започва да алармира, че приключилата война няма да е последната. През 1959 г., месеци преди да се спомине, казал: „Радвам се, че си отивам сега, за да не преживея нещата, които виждам, че се задават.“ Ирлмайер пророкува още, че самолети ще разпръскват жълт прах между Черно море и Северно море. Така ще се създаде ивица на смъртта. В тази област една тревичка не остава, камо ли да живеят хора. В тези дни ще тръгнат много революции по места. Баварецът говори, че във Франция например ще избухне гражданска война, която дори ще събори Айфеловата кула. Накрая християните с молитвите си ще отблъснат адското чудовище – Сатаната и войната.

Ванга също е виждала големи беди в бъдещето на човечеството.

Според виденията на Алоис Ирлмайер Третата световна война няма да се вписва в старите представи за глобален военен конфликт, траещ години наред. Тя ще приключи само за броени часове/дни, но ще бъде опустошителна заради модерните оръжия, за които и днес едва ли подозираме. Веднъж Алоис казал следното: „Видях някой да идва по въздуха, от изтока. Пусна нещо в необятното море, след което последва нещо странно. Водата се издигна сама на височината на кула и падна обратно, след което всичко се потопи. И последва земетресение. Южната част на Англия потъна във водата... Държавите край моретата са силно застрашени от водата, защото вълните се издигат колкото сгради. И се пенят, като че са пред кипване. Изчезват острови. Част от земята потъва, ако пилотът пусне онова в морето. Кога ще стане това, не знам“.

Не отваряйте прозорците в дните на големия мрак!

Баварският пророк предупреждавал, че когато избухне новата война, в един момент ще спре токът из цяла Европа за 72 часа. Когато това се случи, никой не бива да излиза навън, защото тогава жълтият прах (така символично е виждал радиацията или някакво биологично оръжие) ще бъде в най-високи дози. „Голямата тъмнина настъпва по времето на войната и трае 72 часа. Ще притъмнее през един от дните през войната... Казвам ви, не излизайте от домовете си през това време. Електрическите светила няма да светят, а само свещите. И който вдишва от прахоляка, ще получи гърч и ще умре. Не отваряйте прозорците, покрийте ги с черна хартия“, зовял феноменът.

Предрече смартфоните

Твърди се, че през 1955 г. германецът е предрекъл и появата на смартфона. Пред свои приятели той казал следното: „Виждам тия цигарени кутии... един ден ще се обаждате по тях. Ще си играете с тях по цял ден“.

Коментари

Новини Варна