IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
14:45 | 27 април 2022
Обновен: 13:14 | 23 април 2024

WC драми: Жена изтърва телефона, мъчи се, метна се – едва оцеля!

Скочила след айфона си, наложило се да я вадят спасители

По материала работи: Слав Велев
WC драми: Жена изтърва телефона, мъчи се, метна се – едва оцеля!

Снимка: istockphoto.com

Жена случайно изпуснала мобилния си телефон в дупката на провинциална тоалетна в американския щат Вашингтон и паднала вътре, докато се опитвала да си го вземе. Наложило се да бъде спасена от пожарникари.

Началникът на пожарната служба в Бринон Тим Манли заяви, че жената, която се е намирала на върха на планината Уокър в Олимпийската национална гора северозападно от Сиатъл, е използвала телефона си в тоалетната и случайно го изпуснала, пише "Телеграф". Тя успяла да махне тоалетната чиния и тръгнала да „атакува“ дупката в пода. След няколко неуспешни опита, дамата обаче не се отказала, взела две кучешки каишки, вързала се за краката и опитала да стигне заветния телефон с почти пещерняшка хватка. Каишките обаче не издържали този напън, скъсали се и жертвата на собственото си невнимание се превърнала в жертва на собствената си глупост – паднала с главата надолу в дупката, която била достътъчно дълбока, за да не може тя повече да изпълзи навън. Не успяла да намери и телефона. Именно тогава се наложила вещата намеса на пожарникарите. Мистър Манли сподели, че за дълги години служба за първи път му се случва подобно безумие.

Коментари

Новини Варна