IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
08:45 | 17 юни 2022
Обновен: 12:52 | 20 април 2024

Лена, годежарка! В парламента жежко, на нея и е леко – булка ще да става

Годеникът е зам.председател на парламента

По материала работи: Ставри Таргов
Лена, годежарка! В парламента жежко, на нея и е леко – булка ще да става

Изящен годежен пръстен на ръката си размаха шефката на кабинета на премиера Лена Бориславова.

Показа го в кулоарите на парламента в драматичния от политическа гледна точка четвъртък - малко след като обединилата се опозиция свали парламентарния председател Никола Минчев. Така временно начело на Народното събрание застана именно мъжът до хубавата шефка на премиерския кабинет Мирослав Иванов, който е зам.-председател също от “Промяната”.

Новината в снимка с пръстена на Лена веднага обиколи сайтовете и се интерпретира като щастлив годеж, макар и насред политическата суматоха.

Годеникът Мирослав Иванов

Всъщност обаче двамата млади юристи отдавна са сгодени, напомнят техни колеги. Връзката им е дългогодишна и те живеят заедно, отпреди да влязат в политиката. А поводът Бориславова да покаже красивия пръстен пред журналист в кулоарите вчера вероятно е бил поредният въпрос към нея по повод нашумелите снимки на премиера и съветничката му в Гърция, както и завъртените преди това кадри от миналата година на двамата пред апартамент в жилищна кооперация.

На подмятанията как Кирил Петков и Лена Бориславова са ходили на вечеря в Солун и са прекарали нощта в скъп хотел, от Министерския съвет обявиха, че премиерът е бил на вечеря с президенти и министър-председатели от Балканите. Изпуснал официалната среща преди това, но стигнал за неформалната част, доказа с кадрите, които публикува в личния си инстаграм профил и гръцкият премиер Мицотакис.

Явно уморена от подобни атаки в четвъртък г-ца Бориславова вместо отговор на журналиста му показва пръстена, който я обвързва с Иванов, пише 24 часа.

Коментари

Новини Варна