IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
12:30 | 29 юли 2022
Обновен: 01:00 | 26 април 2024

Любов на помощ! Мъж издирва момиче, притекла се на помощ след ПТП

Търси се симпатична дама със софийско светлосиньо Пунто

По материала работи: Слав Велев
Любов на помощ! Мъж издирва момиче, притекла се на помощ след ПТП

Мъж претърпя катастрофа и май намери любовта на живота си. Инцидентът е станал в сряда около 7.30 часа. Лек автомобил „Алфа 159“ се е ударил в мантинелата, след опит за ляв завой. Водачът му минал през течаща вода и автомобилът спрял да завива.

След произшествието хора спирали да го питат дали има нужда от помощ, разказа самият той.

„Вече съм викнал пътна помощ, седя там и си чакам. Тогава спря едно светлосиньо “Фиат Пунто” със софийска регистрация, слезе едно момиче на видима възраст 20-25 може би, около 170 висока, не повече, с очила! Полафихме си за малко и тя си продължи по пътя. В момента в който изчезна зад завоя съжалих, че не я питах за телефонен номер. Ако е тук или някой я познае по беглото описание, моля да се свърже с мен”, пише Антон Билярски в социалната мрежа.

Потребителите заподозряха, че между потърпевшия и дамата са започнали да прехвърчат искри.

“Пример за всяко зло за добро. Дано намерите момичето!”, пише Жени Божикова.

Друг потребител се пошегува: „Тайната е да си купите алфа с 15-годишни гуми, а вие ми ходите на фитнес, давате торби с пари за химия и очаквате да ви забележат.“

Коментари

Учител ( преди 1 година )
Уважаеми журналисти, вие къде сте учили роден език? МОМИЧЕ и ПРИТЕКЛА са думи от различен род и не се съгласуват. Или ще е "момиче" и "притеклО", или ще е "дама" и "притеклА". Върнете се и си доучете, моля!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 3
Новини Варна