IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
България
11:30 | 25 юли 2022
Обновен: 21:41 | 23 април 2024

Жена загина, а петима други са ранени при катастрофа на пътя София-Варна

В 8:35 часа е получен сигнал за възникнало ПТП между три автомобила край Севлиево

По материала работи: Слав Велев
Жена загина, а петима други са ранени при катастрофа на пътя София-Варна

Една жена загина, а петима са ранени, като един от тях е с опасност за живота, при тежък пътен инцидент край Севлиево. Сред пострадалите при катастрофата са и две деца, съобщават от МВР.

В 8:35 часа е получен сигнал за възникнало ПТП между три леки автомобила на главен път-I-4, на около два километра преди разклона за Севлиево. Към мястото незабавно са били насочени екипи на "Пътна полиция" и Спешна помощ.

Установено е, че 32-годишен мъж от село Горско ново село, движейки се в посока Велико Търново, навлязъл в лентата за насрещно движение, при което се ударил странично в движещ се автомобил, управляван от 51-годишен мъж, след което се удря във втори насрещно движещ се автомобил, управляван от 22-годишна жена, която от удара е загинала на място.

В автомобила на починалата жена са пътували 2-годишният ѝ син, който е настанен в габровската болница с фрактура на лява предмишница, контузия на главата и гръден кош, без опасност за живота, и майка ѝ - на 50 години, която е с фрактура на лява лицева кост, без опасност за живота и която не е настанявана за лечение.

С опасност за живота е 32-годишният водач, който е настанен в УМБАЛ "Сърце и мозък" в Плевен с фрактура на таз, фрактура на ляво бедро и фрактура на ребра и пневноторакс, съобщи БНР.

Пострадали в неговия автомобил са 33-годишна жена от с контузия на гръден кош, която е отказала хоспитализация; 12-годишно момче, което е настанено в МБАЛ "Д-р Тота Венкова" с контузия на глава, корем и лява колянна става, без опасност за живота.

Пробите за алкохол и наркотици на 51-годишния водач са отрицателни. На 32-годишния водач са взети кръвни проби. По случая е образувано досъдебно производство.

Коментари

Новини Варна