IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Новини Варна
09:15 | 22 юли 2022
Обновен: 10:11 | 25 април 2024

Петима пострадаха при 10 катастрофи само за ден във Варна

Микробус помете дете, пешеходец и двама мотоциклетисти са с фрактури при инцидент на пътя в четвъртък

По материала работи: Слав Велев
Петима пострадаха при 10 катастрофи само за ден във Варна

Снимката е илюстративна/АРХИВ

Общо 10 пътни инцидента са регистрирани във Варна през денонощието, петима са пострадалите, всички са без опасност за живота, съобщават от КАТ.

Дете е било ударено от микробус на пътна отсечка в село Каменар. То е с фрактура на пръст на единия крак, обстоятелствата около инцидента се изясняват. Мотоциклетисти са с наранявания, единият е самокатастрофирал на кръстовището на бул. "Цар Освободител" с ул. "Цар Асен", а другият е участник в катастрофа с лек автомобил на кръстовището на бул. "Левски" с бул. "Осми Приморски полк".

Инцидентът е станал около 9:55 часа. По първоначални данни 45-годишен варненец, управлявал мотоциклет, е блъснал лек автомобил. В следствие на катастрофата е пострадал моториста, който е с фрактура на лява китка и след преглед е освободен за домашно лечение. Органите на реда са съставили заявителски материал.

Регистрирана е и верижна катастрофа с три автомобила, след като първият дава предимство на пешеходец, пресичащ пешеходна пътека.

Коментари

Моторист ( преди 1 година )
А че автомобила е минал на червено нищо не казвате
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна