IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Живот
17:00 | 29 декември 2023
Обновен: 11:32 | 28 април 2024

Ванга със страшни предсказания за 2024 г.

Руснак ще убие Путин, а извънземни ще потопят света в мрак

По материала работи: Слав Велев
Ванга със страшни предсказания за 2024 г.

Известната ясновидка прави редица предсказания за идната нова година, включително за ужасяващи терористични атаки, пише още британското издание

Българката Вангелия Пандева Гущерова, позната по света като ясновидка с прозвището Баба Ванга, предсказва, че през 2024 година знакови световни лидери ще бъдат убити, което ще доведе до атака с биологично оръжие, а то - до пълен мрак. 

Починалата през 1996 г. пророчица, става популярна и като балканския Нострадамус, тъй като започва да прави страховито точни предсказания още в ранна детска възраст, пише британският вестник "Мирър", пише "24 часа". 

Своите невероятни способности Баба Ванга дължи на торнадо, което я ослепило и едва не я убило - по нейни думи. Предсказанията й били толкова точни, че за важни решения до нея се допитвали дори световни лидери като българския цар Борис III и съветския лидер Леонид Брежнев.

След кончината на Ванга вярващите в невероятните й сили продължават да предават пророчествата й на поколенията. Твърди се, че тя успяла да предскаже смъртта на принцеса Даяна, потъването на руската подводница "Курск", терористичните атаки от 11 септември, както и пандемията от коронавирус.

Едно от най-интересните й предсказания обаче остава убийството на руския президент Владимир Путин. По думите на Ванга срещу него ще бъде извършен атентат през 2024 година, но не от кой да е, а от негов близък сънародник. Докато войната в Украйна бушува обаче, смъртта на руския лидер ще потопи света в още по-голяма несигурност. Цялата нестабилност ще доведе до още по тежки терористични атаки в цяла Европа, което ще подтикне неназована от нея "голяма страна" да нападне с биологично оръжие.

Друго зловещо предсказание за 2024 година гласи, че света го очаква огромна икономическа криза. Тя ще засегне сериозно повечето страни. Според пророчицата това се дължи на корупцията и негативното използване на ресурсите на цялата планета. Баба Ванга прогнозира също влошаване на климата, като няколко ужасяващи метеорологични събития ще предизвикат неописуем хаос. 

В по-положителен план по думите на българската пророчица медицината ще достигне невиждани до момента висоти. Учени и медици ще открият нови методи за лечение на иначе нелечими болести като Алцхаймер и рак. 

Според Ванга в по-далечно бъдеще преди комунизмът да се завърне през 2076 година, световният глад ще намери своя край, а през 2304 година хората дори ще могат да пътуват във времето. 

Е, разбира се, всяко нещо има своите изключения и някои от предсказанията на Ванга така и не се осъществяват. Смята се например, че пророчицата е предрекла опустошителна слънчева буря, която ще удари планетата, както и атака с ядрено оръжие през 2023 година. За щастие до 2024 година остават само 2 дни и тези събития все още не са се случили.

Едно от най-тревожните й предсказания подчерта британският вестник "Мирър" - по време на видение Баба Ванга казала, че светът ще бъде погълнат в мрак, завладян от извънземни. Промяна на орбитата на Земята и невъзможен за живот климат също са сред най-плашещите й видения за близкото бъдеще. Дали е възможно? Предстои да разберем.

Коментари

Enlko ( преди 3 месеца )
Ostavete banana Mira!!! Tia kaza ce ste wampiri !!!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 1
Новини Варна