IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 27°
Живот
11:20 | 27 май 2024
Обновен: 18:25 | 17 юни 2024

Нова драма на пътя с Диона

Неотдавна полицията я спипа да кара под влиянието на наркотични вещества, скъпата й кола също е конфискувана

По материала работи: Слав Велев
Нова драма на пътя с Диона

Снимки: Инстаграм

На певицата Диона никак не й върви в последно време на пътя. А като се има предвид фактът, че работата й изисква да е постоянно в колата, това прави животът й не особено приятен. 

Неотдавна полицията я спипа да кара под влиянието на наркотични вещества и към момента е с отнети шофьорски права. Скъпата й кола също е конфискувана, за която певицата събираше да си купи доста дълго време. 

На участията си Диона ходи с коли под наем или взема от приятели. Но последното денонощие я сполетя нова драма на пътя. Пътувайки за участие в Лом, където е поканена да пее на абитуриенти, едната гума на колата се пука. 

Оказва се, че резерва няма. И съответно певицата издирва пътна помощ, която да им помогне в тази ситуация. Действието се развива в полунощ и Диона се включи в социалните мрежи, за да уведоми феновете си с Лом, че ще закъснее за участието си, но прави всичко възможно да отиде.

В крайна сметка се вижда как певицата пристига с такси до клуба, в който ще е участието й.

Коментари

Новини Варна