IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
16:19 | 22 септември 2015
Обновен: 13:41 | 28 април 2024

Джоли искала да осинови 3 сирийчета, Брат Пит не давал

Звездното семейство ще вземе само едно от децата

По материала работи: Деян Михайлов
Джоли искала да осинови 3 сирийчета, Брат Пит не давал

Холивудският актьор Брад Пит е отказал предложението на съпругата му, актрисата, режисьор и общественик Анджелина Джоли да осиновят три сирийски сирачета, съобщи Радар онлайн, като се позова на източник от обкръжението на семейството. Все пак двойката ще осинови един малък бежанец.

 

По данни на Радар онлайн, Джоли се е срещнала с трите сирийски братчета по време на посещението си в бежански лагер. Едно от децата е знаело малко английски и е разказало на актрисата, че баща им е бил взет от сирийските военни, а майка им е загинала по време на бомбардировки. При завръщането си в САЩ Джоли се е опитала да убеди съпруга си, че трябва да осиновят трите братчета, но на Пит идеята не се харесала.

 

"За него е прекалено да възпитава девет деца, вместо шест. Брад не бе уверен как ще повлияе това на децата им. Анджи не пожела да спори с него", разказал източникът.

 

Все пак съпрузите са се договорили да осиновят едното от сирачетата.

 

"Процесът на осиновяване се оказа много дълъг. Ще са необходими още поне 4-5 месеца, преди детето да може да бъде докарано в САЩ", обяснил приятелят на семейството.

 

Новината, че Джоли и Пит са започнали процес на осиновяване на дете от Сирия, се появи за пръв път в печата през февруари 2015 г. Досега звездното семейство не е коментирало информацията.

 

 

Коментари

Новини Варна