IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
21:16 | 22 септември 2015
Обновен: 13:41 | 28 април 2024

Скандал в Италия с новоизбраната Мис 2015

Социалните мрежи се взривиха от нейно изказване

По материала работи: Борис Проданов
Скандал в Италия с новоизбраната Мис 2015

Първата красавица на Италия за 2015 г. – Аличе Сабатини – взриви социалните мрежи със заявлението си в отговор на въпрос на журито по време на финала на шоуто, съобщи La Stampa.


"Бих искала да се родя преди 1942 година, за да живея по времето на Втората световна война”, заяви красавицата. Тя обясни това си желание с емоциите, преживели хората тогава, но се застрахова, че все пак не би отишла в армията, за да се бие.

 

Това заявление на Сабатини взриви социалните мрежи в Италия. Новата Мис бе обвинена в неуважение към загиналите жени по време на войната, имаше и съвети към нея да замине за Сирия или в Донбас, където може да изживее подобни страсти.

 

Конкурсът "Мис Италия” се провежда от 1946 г. От него тръгват и кариерите на много известни италиански актриси и певици. Така през 1950 г. титлата "Мис елегантност” бе присъдена на неизвестната още София Лорен.

 

БЛИЦ

Коментари

Новини Варна