Продукти:
4 листа тънко нарязан пресен лук 1 голям морков, нарязан 1 червена чушка, нарязана 200 г бамя 400 г печено пилешко филе ½ чаша пресен кориандър листа ½ чаша бланширани бадеми 2 супени лъжици бяла захар 2 супени лъжици бял оцет 1 и ½ супени лъжици сусамово масло 1 супена лъжица сос терияки (по желание) 1 супена лъжица горчица 2-3 листа рукола или зелена салата
Приготвяне: В голяма купа смесете лука, моркова, чушката, бамята, пилешкото, кориандъра, бадемите и руколата. Разбъркайте. Отделно направете дресинга като смесите захарта, оцета, сусамовото масло, соса терияки и горчицата. Залейте салатата със соса, докато покрие.