Варна °
fallback
Живот
09:46 | 7 октомври 2015
Обновен: 07:19 | 30 април 2025

Рецепта на деня: Свински пържоли на фурна

Добър апетит!

По материала работи: Златина Добрева

Необходими продукти: 1 кг свински вратни пържоли 1 ч. ч. бяло вино сол, черен пипер, кимион свинска мас

 

Начин на приготвяне: Пържолите се начукват леко и се поръсват с подправките. Слагат се в тава, обилно намазана с мас, и се оставят да “починат” 3-4 часа на хладно. Заливат се с бялото вино и се пекат в силна фурна до готовност. Поднасят се с гарнитура по желание.

 

Добър апетит!

Автор на статията:
Златина Добрева
0 коментара
fallback
fallback