Запечени котлети с картофи и кашкавал

Рецепта на деня

Запечени котлети с картофи и кашкавал

Продукти:


1 супена лъжица олио
6 бр свински котлети без кост
1 л гъбен бульон
1 чаша прясно мляко
4 големи картофа, тънко нарязани на филийки
½ чаша нарязан кромид лук
1 чаша настърган кашкавал

 

Приготвяне:

Загрейте фурната на 200 градуса. В тиган загрейте мазнината и запържете месото. Отделно в голяма купа смесете бульона и млякото. В намазнена тавичка за печене подредете картофите и лука. Върху това канапе поставете котлетите и изсипете сместа с бульона и млякото.
Печете 30 минути в предварително загрятата фурна. Малко преди да извадите от фурната поръсете с кашкавала и печете, докато хване коричка.

Коментари

Живот
Водещи новини
Последни новини
Четени
Най-четени за седмицата