Яйца с наденица и кашкавал на фурна

Да ви е сладко!

Яйца с наденица и кашкавал на фурна

Продукти:

12 яйца, разбити

500 г наденица

400 г настърган кашкавал

7 филийки хляб, накъсан на парчета

Приготвяне:

Загрейте фурната на 180 градуса. На котлона запържете наденицата в сгорещено олио до златисто като предварително сте я нарязали на едри или дребни кубчета по желание. Отцедете мазнината от наденицата. Оставете да изстине. Изсипете яйцата в леко намазнена тавичка за печене.

В отделна купа смесете колбаса, хляба и кашкавала. Разбъркайте добре и изсипете в яйчената смес. Накрая поръсете с още малко кашкавал и покрийте с алуминиево фолио.

Печете в предварително загрята фурна за 15 минути или до златистокафяво.

az-jenata.bg

Коментари

Живот
Водещи новини
Последни новини
Четени
Най-четени за седмицата