Гъби с масло, лук и много подправки

Да ви е сладко!

Гъби с масло, лук и много подправки

Продукти:

500 г гъби печурки, по-дребни

1 голяма глава бял кромид лук, нарязан на полумесеци

250 г масло

1 щипка сол

1 щипка джоджен

1 щипка розмарин

1 щипка чубрица

1 щипка черен пипер

Приготвяне:

Пуснете котлона на средна температура. В дълбока тенджера или касерола сложете маслото да се разтопи. След това пуснете в него гъбите. Оставете за няколко минути да омекнат като разбърквате от време на време. Добавете лука. Разбъркайте го, за да се смеси с гъбите и маслото и оставете да се задуши. Бъркайте, за да не загори. Малко преди да е готово ястието, подправете с всички подправки и разбъркайте за последен път.

az-jenata.bg

Новини

Коментари

Живот
Водещи новини
Последни новини
Четени
Най-четени за седмицата