Панирани пълнени чушки с кашкавал и бекон

Време на приготвяне: 20 минути Порции: 8

Панирани пълнени чушки с кашкавал и бекон

Продукти:

15 червени или зелени чушки (може и люти)

250 г кашкавал, настърган

100 г пушен бекон, нарязан на кубчета

1 чаша брашно

1 чаша галета

2 яйца

250 мл олио за пържене

200 г крема сирене

Приготвяне:

Смесете крема сиренето с кашкавала и бекона. Измийте и почистете чушките. Напълнете ги със сместа. По желание можете да добавите и някакви подправки. Брашното и галетата се разделят в две отделни купи. Двете яйца се разбиват също в отделна купа. Напълнените чушки се потапят първо в яйцата, след това в брашното и накрая в галетата. Мазнината се сгорещява на средна температура в дълбок съд. Пържете чушките за няколко минути на маслена баня. Извадете и отцедете върху кухненска хартия за малко преди сервиране.

az-jenata.bg

Коментари

Живот
Водещи новини
Последни новини
Четени
Най-четени за седмицата