IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Живот
07:09 | 14 юли 2014
Обновен: 01:10 | 26 март 2024

Джони Деп кани Гришо в “Карибски пирати”

Джони Деп кани Гришо в “Карибски пирати”

По материала работи: Борис Проданов
Джони Деп кани Гришо в “Карибски пирати”

Идолът на много деца в света на тениса и любимецът на много хора около и извън корта Григор Димитров може да се снима в "Карибски пирати", съобщава Blitz. Холивудската мегазвезда Джони Деп, който играе главната роля в поредицата в образа на капитан Джак Спароу щял да покани българина за снимките на петия филм. Поне така твърдят фенове на хасковлията, който достигна до полуфинал на "Уимбълдън", в социалните мрежи.
Номер 9 в мъжкия тенис винаги е твърдял, че Деп е неговият любимец на екран. Мечтае за вечеря с него, а наскоро в анкета на ЕSPN по кортовете на "Ол Ингланд клъб" Григор Димитров призна, че би желал Джони Деп да го изиграе в биографичен филм.
Що се отнася до петия филм от култовата приключенска поредица "Мъртвецът не разказва приказки", трябва да тръгне по кината през 2016 г.
Междувременно Григор Димитров и приятелката му Мария Шарапова, които се превърнаха в най-одумваната тенис двойка в момента, продължават да си почиват активно след тежката първа половина на сезона. След като преди няколко дни двамата не показаха никакво притеснение от фотоапаратите на папараците на плажа в мексиканския курорт Лос Кабос, сега те се появиха на снимка от частно парти в дома на германския тенисист Томи Хаас. Той живее в Лос Анджелис, а на кадъра се вижда и неговата приятелка.
Под снимката Хаас е написал: "Винаги страхотно прекарване с готина двойка". Григор и Хаас са в отлични отношения и редовно тренират заедно. Германецът преди време бе определил именно Димитров като "най-впечатляващия младок" от новото поколение. Самият Хаас претърпя операция на рамото през юни и ще пропусне остатъка от сезона.
Почивката на Григор и Мария най-вероятно ще приключи днес, след което двамата ще започнат яки тренировки на американска територия. Преди началото на Откритото първенство на САЩ по тенис Григор Димитров ще участва на турнира във Вашингтон, който стартира на 28 юли. След това му предстои да играе в две надпревари от сериите "Мастърс" в Торонто и в Синсинати.

Коментари

Новини Варна