IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
18:27 | 26 август 2014
Обновен: 13:38 | 17 април 2024

Леонардо ди Каприо иска да изглежда като Дейвид Бекъм

Леонардо ди Каприо иска да изглежда като Дейвид Бекъм

По материала работи: Юлиян Атанасов
Леонардо ди Каприо иска да изглежда като Дейвид Бекъм

След участието си във филма „Вълкът от Уолстрийт“ Леонардо ди Каприо си даде заслужена почивка. През последните месеци обаче актьорът изненада феновете си с доста занемарена външност, пише dnes.bg. Лео е видимо наедрял, с брада и по-дълга коса. Явно този факт не се харесва и на самия него, защото звездата е решил отново да влезе във форма.
Говори се, че Леонардо си е дал три месеца, за да извае тяло като на Дейвид Бекъм. С освежена визия актьорът ще бори конкуренцията за бъдещи филмови проекти.
Източник издаде пред Daily Star: "Лео е решил, че сега е добър момент да влезе отново във форма. През лятото той купонясваше много и това се отрази на талията му".
„Лео ще навърши 40 години през ноември и знае, че ако не се погрижи за себе си, ще става все по-трудно, когато остарява“, смята още източникът. Всъщност актьорът вече е започнал да тренира, като рано сутрин се отдава на водни спортове, а след това прекарва по два часа във фитнеса.
До рождения си ден Леонардо ди Каприо иска да се сдобие с торс като на Дейвид Бекъм. Промяната ще бъде трудна, но пък ще му помогне да остане водещо име в Холивуд.
Освен физическите упражнения звездата от „Великият Гетсби“ е започнал и строга диета.

 

Коментари

Новини Варна