IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
10:42 | 10 октомври 2014
Обновен: 22:46 | 27 март 2024

20-годишна студентка е мис Венецуела

20-годишна студентка е мис Венецуела

По материала работи: Златина Добрева
20-годишна студентка е мис Венецуела

Мариана Хименес, 20-годишна студентка по обществени комуникации, е новата мис Венецуела, предаде АП.
Хименес се пребори за титлата с 24 участнички и получи правото да представя страната си на конкурса Мис Вселена, съобщава БТА.
Както през последните години, надпреварата беше отражение на тежкото икономическо положение във Венецуела. Конкурсът премина без обичайните преди време участия на международни попзвезди и шоута тип бродуейска продукция. Надпреварата се състоя в малкото студио на спонсорите, вместо в по-голяма зала.
Това, което не се е променило в трудните за страната времена, е манията по красотата. Конкурсът Мис Вселена е сред най-гледаните предавания по венецуелската телевизия.
Венецуела е спечелила повече международни надпревари за красота, отколкото която и да е друга нация, в това число и три от последните шест конкурса Мис Вселена.
На конкурса Мис Венецуела присъства настоящата Мис Вселена Мария Габриела Ислер, която също е представителка на страната.

Коментари

Новини Варна