IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Живот
14:09 | 17 ноември 2016
Обновен: 19:48 | 22 април 2024

Най-важното: Нуждата от WiFi задмина секса, алкохола...

Проучване е проведено сред повече от 1700 души в САЩ и Европа

По материала работи: Пламен Янков
Най-важното: Нуждата от WiFi задмина секса, алкохола...

Спомняте ли си пирамидата на Маслоу? Онази пирамида, на чието най-долно стъпало са базисните човешки нужди.

 

Е, Маслоу едва ли е предполагал, че технологичният напредък доста ще измени пирамидата му. Защото вече освен подслон и храна имаме нужда и от ... интернет.

 

Според проучване, проведено от интернет компанията "iPass", проведено сред повече от 1700 души в САЩ и Европа, 40,2% от допитаните смятат безжичния интернет като своя първа необходимост, задминавайки секса с 36,6% и алкохола с 14,3%, предаде Breitbart, цитира dnes.bg.

 

"Безжичният интернет вече е настигнал друг човешки необходимост", заяви директорът отдел "iPass".

 

"Идеята, че безжичният интернет ще се смята за по-важен от секса, алкохола и шоколада щеше да бъде немислима само преди няколко години. От известно време интернет застава на долните етажи на пирамидата на Маслоу за човешките нужди", подчертава още шефът на iPass.

 

Според проучването, повечето хора сега определят къде ще пътуват въз основа на това, дали хотелът има безжична интернет връзка.

 

Откритието е ново напомняне за влиянието на безжичния интернет върху хората, като 75% от респондентите в проучването са заявили, че постоянният достъп до безжичен интернет е подобрил качеството им на живот.

 

Четете още Поколение без секс!

Развлечения и смартфони изместват секса

Един вибратор повдига темата за киберсигурността!?

Коментари

Новини Варна