Продукти:
400 г пилешко филе
3 картофа
1 морков
1 шепа черни маслини
1 глава лук
2 броя наденици по избор
500 г белени домати от консерва
50 мл олио
2 щипки сол
2 щипки черен пипер
2 стръка пресен магданоз
Приготвяне:
Нарежете месото, наденицата и зеленчуците на едро и ги задушете в сгорещената мазнина. Първо запържете лука, след това към него добавете всички останали продукти. Когато месото започне да побелява прибавете и доматите. Към ястието добавете 1 чаша вода и оставете да къкри на слаб огън.След като ястието започне да се сгъстява поръсете със ситно нарязания магданоз и добавете подправките. Разбъркайте добре, добавете маслините, след което оставете да се готви така още няколко минути.
az-jenata.bg
Четете още: „Пиронът, който стърчи над останалите, получава удар с чук“
Местим стрелките с 1 час напред в неделя
Коментари