Запечени филийки с риба тон

Време на приготвяне: 25 минути Порции: 4

Запечени филийки с риба тон

Продукти:

2 консерви риба тон в собствен сос

1 стрък целина или зелен лук

черен пипер

сокът на 1/2 лимон

2 супени лъжици майонеза

1 малък домат

настърган кашкавал за поръсване

4 филийки хляб по ваш избор

 

Приготвяне:

Изцедете рибата тон в гевгир или голяма цедка. Сложете я в купа и прибавете към нея майонезата, нарязаната целина/лук, черен пипер на вкус и лимоновия сок. В загрят тиган препечете леко филийките. След това ги сложете в тавичка върху хартия за печене и ги намажете с рибната смес. Поставете едно парче домат и поръсете с кашкавал. Печете в предварително загрята фурна, докато кашкавалът се разтопи.

 

az-jenata.bg

Четете още: Билбао – от металургията до музея „Гугенхайм“

Новини

Коментари

Живот
Водещи новини
Последни новини
Четени
Най-четени за седмицата