IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Новини Варна
09:26 | 28 ноември 2014
Обновен: 11:58 | 18 април 2024

”Псориазисът не е заразен - измени един километър в кожата ми”

29.11.2014 г. е Световният ден посветен на хората с псориазис и сродни заболявания

По материала работи: manager
”Псориазисът не е заразен - измени един километър в кожата ми”

Асоциацията на хората с псориазис и псориатични усложнения организира на 29.11.2014, по повод  Световният ден посветен на хората с псориазис и сродни заболявания, пешеходен или велосипеден поход под мотото  ”Псориазисът не е заразен - измени един километър в кожата ми”. Стартът е пред входа на морската градина в гр Варна. Програмата е следната в 13 ч. започва информационна кампания, ще има изградена шатра на входа на морската градина, а началото на походът ще бъде дадено в 14,00 ч. и ще продължи около 60 мин. Стартът е пред арката на Морската градина а финалът пред „Пантеонът”, ще има за всички тениски и значки в подкрепа на инициативата, а които се осмели ще му бъдат предоставени лепенки (имитиращи псориатични плаки), които могат да се лепят по кожата и после може да сподели как се е чувствал в кожата на един човек с псориазис.
От организацията се обръщат към медиите с послание: “Отправяме това предизвикателство към нашето общество, защото все още вярваме че ние можем да бъдем толерантни и съпричастни към хората с псориазис и те могат да бъдат наши приятели, служители, съпруги, съпрузи, майки, бащи и т.н. Очакваме Ви на 29.11.2014г от 13:00 ч. на входа на Морската градина-Варна!”

 

Коментари

Новини Варна