IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Новини Варна
14:08 | 12 април 2018
Обновен: 15:16 | 1 май 2024

Варненската мъгла се отразява най-вече на майките с деца

Възрастните имат различна философия

По материала работи: Борис Проданов
Варненската мъгла се отразява най-вече на майките с деца

След като синоптиците прогнозираха мъглата над Варна да се задържи до края на седмицата, попитахме варненци как се отразява това на тяхното здраве и настроение.

 

За част от тях времето не е проблем, за други обаче то се отразява сериозно както на здравето, така и на настроението им.

 

Основен проблем мъглата представлява за майките с малки деца. Влажното от няколко дни насам време в часовете до обяд не им позволява разходки на бебетата. След като цяла зима са чакали пролетните дни и виждайки почти летните температури в останалите градове, мъглата над Варна се отразява най-вече на психичната им нагласа.

 

За част от по-възрастното поколение, времето не е от значение, тъй като са възприели философията да се радват на всеки ден, в който са на крака и в добро здраве. По друг начин стои въпросът при онези от тях обаче които имат проблем, свързан със ставите. За тях влагата във въздуха се отразява на цялостното им здраве и настроение.

 

Черно море

 

Още по темата: Дежурният синоптик: Мъгла във Варна до края на седмицата

Коментари

Новини Варна