IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Новини Варна
12:15 | 6 март 2021
Обновен: 14:16 | 28 март 2024

Продължава облагородяването на “Владиславово”

Предстоят добри новини и за “Кайсиева градина”, увери кметът Иван Портних

По материала работи: Слав Велев
Продължава облагородяването на “Владиславово”

Снимка: Фейсбук/Иван Портних

Как напредва работата по облагородяването на район “Владислав Варненчик” инспектираха кметът на общината Иван Портних и районният кмет Николай Костадинов. “На финала е изграждането на паркинг край бл. 211, който изпълняваме по предложение на хората от кооперацията. С него новите паркинги в Кайсиева градина стават единадесет”, съобщи в профила си в социалните мрежи Портних.

Съвсем скоро ще започнем изграждането и на паркинг зад бл. 201, увери той.

Продължава работа и по новия паркинг срещу бл.302, до училище „П.Яворов“. В проекта е включено и обновяване на пространството около него със зона за отдих.

Обемът от дейности в 3-ти микрорайон на Владиславово включва и цялостен ремонт на алеята от 5-ти супер до бул. „Янко Мустаков“, с изграждане на нови тротоари, ремонт на прилежащите тротори към бл.302, както и осигуряване на допълнителни паркоместа.

“Предстои строителство на паркинг северно от бл. 309, на зона за отдих и цялостен ремонт на съществуващата такава зад бл. 308; фитнес на открито и игрище за баскетбол. С това поставяме начало на цялостната рехабилитация на 3-ти микрорайон на Владиславово”, съобщава още кметът на Варна.

Предстоят добри новини и за “Кайсиева градина”, увери Портних.

Коментари

Новини Варна