IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Новини Варна
15:20 | 18 март 2021
Обновен: 11:10 | 23 април 2024

"Мерцедес" пламна като факла в Дъбравино

Изгоря още един пвц-контейнер

По материала работи: Слав Велев
"Мерцедес" пламна като факла в Дъбравино

На 17.03.2021 г., в 21:34 ч. е съобщено че в с. Дъбравино гори двигателен отсек на  лек автомобил „Мерцедес“. На място е изпратен 1 ППА, до пристигането им на мястото пожарът е загасен от граждани. Унищожена е предницата на колата. Причината за възникването на пожара е в процес на установяване, извършва се проверка.

През последното денонощие при пожар е унищожен 1 пвц-контейнер за смет,  гасен е 1 пожара, при който не са нанесени материални щети, техническа помощ е оказвана на 2 адреса.

 

Коментари

Калин Христосков ( преди 3 години )
Какво правят стотици автомобили там на поляните нарязани на парчета с течащи масла и други отрови от тях. В частни дворове и на тротоарите пред две къщи на главния път ? Предприятие за скрап е нищо в сравнение с това което правят там една фамилия . Всички дерета до реката тези ги използват за изхвърляне на всичко от автомобилите което не е метал. За горене на пластмаси и кабели да не споменаваме . В непосредствена близост до кмета и с неговото любезно приятелство от години.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 1
Новини Варна