IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Новини Варна
14:45 | 15 април 2021
Обновен: 12:03 | 23 април 2024

Арестуваха млад варненец, запалил гараж до Колхозния пазар

Късо съединение подпалило сервиза над Военна болница

По материала работи: Слав Велев
Арестуваха млад варненец, запалил гараж до Колхозния пазар

Полицаи задържаха варненец, като заподозрян за извършен палеж. На 13 април огън възникнал в гараж на ул. „Т. Търновски“ до Колхозния пазар във Варна. На място се отзовали екипи на пожарната и полицията, които бързо погасили пламъците, нанесени са материални щети. Извършен е оглед и е предприето разследване. В резултат на оперативноиздирвателните действия е задържан 22-годишен, който бил забелязан да напуска пожара. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

На 14.04.2021 г. в 17:38 ч. е съобщено за възникнал пожар в гаражно отделение- автосервиз, в ж.к. „Изгрев“ във Варна. На място са изпратени 4 ППА, екипите са погасили горящото помещение. С порезна рана на пръстите на ръката е 26-годишен служител в сервиза, екип на ЦСМП му е оказал медицинска помощ на място. При инцидента са унищожени масивни складови и спомагателни постройки около 180 кв.м., автомобил, както и множество бяла и черна техника. Предполагаема причина за възникване на пожара – късо съединение, извършва се проверка.

През последното денонощие са гасени 3 пожара, при които не са нанесени материални щети, техническа помощ е оказвана на 2 адреса.

Коментари

Новини Варна