IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Новини Варна
16:20 | 10 юни 2021
Обновен: 00:07 | 29 март 2024

Наградиха браншовици по повод "Варна - 100 години курортен град" (ГАЛЕРИЯ)

Те получиха специални грамоти с благодарност за развитието на туризма в морската столица

По материала работи: Слав Велев
Наградиха браншовици по повод "Варна - 100 години курортен град" (ГАЛЕРИЯ)

Снимки: Община Варна

Специални грамоти с благодарност за развитието на туризма във Варна получиха представители на браншови организации по повод юбилейната 100-годишнина от обявяването на морската столица за курортен град.

Призовете бяха връчени от кмета Иван Портних на председателите на Съюза на екскурзоводите в България, на Варненската асоциация на туроператорите, на Съюза на хотелиерите в КК "Златни пясъци", на Съюза на собствениците в КК "Златни пясъци", на Варненската туристическа камара, на Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите, на Асоциацията на сомелиерите и виноценители.

Тържеството в "Морско казино" бе организирано от дирекция "Туризъм" към Община Варна. Събитието уважи министърът на туризма в служебното правителство доц. д-р Стела Балтова, която връчи почетен плакет на кмета по повод юбилея на Варна. Сред гостите бяха областният управител Марио Смърков, генералният консул на Руската федерация във Варна Владимир Климанов, който поднесе поздравителен адрес до кмета, почетните консули на Индонезия, Израел и Словакия.

Специален гост бе и младата певица от Варна Виктория Георгиева, която тази година представи България в конкурса на Евровизия. Водещ на тържеството бе актьорът Иван Бърнев.

Коментари

Новини Варна