IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Новини Варна
13:00 | 22 юни 2021
Обновен: 20:51 | 22 април 2024

Акция: Хванаха четирима пияни шофьора за ден край Варна

Един "изгоря" с наркотици по пътя за Добрич

По материала работи: Слав Велев
Акция: Хванаха четирима пияни шофьора за ден край Варна

Четирима мъже са задържани в полицейския арест за шофиране след употреба на алкохол. Те били засечени от полицейски екипи на РУ – Провадия. Първият – 55-годишен жител на с.Венец бил спрян за проверка на 20 юни и при тест с алкодрегер станало ясно, че се е качил зад волана след употреба на алкохол. Вчера униформените извършили инспекция и на друг водач на МПС - 65-годишен мъж, жител на Провадия. Проверката показала, че той също е управлявал лекия си автомобил след употреба на алкохол.

Отново вчера в местността „Харамията“ униформени на Четвърто РУ спрели за проверка л.а. „Мерцедес“, чиито водач -  20-годишен пловдивчанин, известен на полицията, също бил добре почерпен още сутринта. Младежът е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. Няколко часа по-късно, в района на местност „Крушките“, служителите на реда задържали и 27-годишен варненец, известен на МВР и неправоспособен. Той също е шофирал колата си след употреба на алкохол.

Срещу четиримата са образувани бързи производства.

Сутринта на 21 юни служители на РУ Аксаково спрели за проверка „Фолксваген“ по пътя Варна-Добрич. Водачът, 23-годишен жител на с. Любен Каравелово, дал положителна проба при тестване с дрегер за наркотични вещества, а при справка станало ясно, че лекият автомобил е с прекратена регистрация. Младежът е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа и по случая е образувано досъдебно производство.

Коментари

Новини Варна