IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Новини Варна
08:40 | 25 юли 2021
Обновен: 01:57 | 30 април 2024

20-годишен джигит с БМВ потроши 7 коли в "Аспарухово"

Пострадал е единствено виновникът за автомелето, който е с фрактура на китката

По материала работи: Слав Велев
20-годишен джигит с БМВ потроши 7 коли в "Аспарухово"

Снимкa: Фейсбук/Виждам те КАТ-Варна

20-годишен джигит с БМВ предизвика тежка катастрофа на бул. „Мара Тасева“ във варненския квартал "Аспарухово". Инцидентът станал в малките часове на нощта в събота, предаде "Монитор".

"Стана около 1 часа след полунощ на метри от кметството в посока от кв. „Галата“ към „Аспарухов мост“, уточняват очевидци в групата „Виждам те КАТ-Варна“. Общо 7 са пострадалите автомобили след среднощното меле. Катастрофата е била първоначално между два леки автомобила, като първо пострадал „Фолксваген Пасат", който не бил в движение, а паркиран на обособено място.

Виновникът за катастрофата с БМВ-то е карал с несъобразена скорост, но загубил управление и се забил в паркирания „Пасат“. След това помел още 5 автомобила, паркирали наблизо и накрая се преобърнал.

Пострадал е само 20-годишният водач на БМВ-то, който е с фрактура на китката. След преглед в болнично заведение е  освободен за домашно лечение. Заради катастрофата, близо час булевардът е бил отцепен от Пътна полиция за разчистване щетите и освобождаване на платното.

По случая е заведено досъдебно производство и по него работи екип от Четвърто РПУ-Варна.

Коментари

Новини Варна