IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Новини Варна
16:40 | 17 август 2021
Обновен: 19:11 | 1 май 2024

Вандали счупиха уникалния кучемат в Белослав

Иновативната машина бе разбита малко повече от 10 дни след поставянето й

По материала работи: Слав Велев
Вандали счупиха уникалния кучемат в Белослав

Снимка: Община Белослав

Уникалният кучемат в Белослав е бил разбит от вандали, съобщиха от местната администрация в крайезерната община. Иновативната машина бе сторшен малко повече от 10 дни след поставянето й.

"Вендинг автоматът за кучешка храна НЕ РАБОТИ с камъни и пръчки! Благодарение на опитите на някои недоброжелатели, са нанесени повреди в електрониката и механизма. Машината вече не работи. Обърнали сме се към специалисти с надеждата, че ще успеят да я поправят", коментират от кметството.

"За пореден път сме свидетели на вандалски прояви върху всякa иновация и нова придобивка, направена в полза на гражданите", добавят от там.

Въпреки обстоятелството, Общинска администрация Белослав ще продължи да работи в положителна посока за развитието и блогоустройството на градската среда, обещават от екипа на Деян Иванов, като отправят апел към всички да си припомнят първите седем години от възпитанието!

Благодарение на видеонаблюдението, извършителите на вандалската проява са установени и предстои на тях и законните им представители да понесат административно наказателната си отговорност.

Ето пради тази причина, Общинска администрация настояваше вендинг автоматът да е ситуиран в огражденията на зоната за свободно разходжане на домашни любимци, за да има възможност да се упражнява видео контрол през цялото време.

Коментари

Новини Варна