IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Новини Варна
16:30 | 7 септември 2021
Обновен: 05:18 | 19 април 2024

Дрогираният с "БМВ"-то, убил трима, имал 8 акта и работил на "паяк"

Алин бил рецидивист на пътя

По материала работи: Слав Велев
Дрогираният с "БМВ"-то, убил трима, имал 8 акта и работил на "паяк"

Снимка: ОД на МВР - Варна

Шофьорът, който е обвинен за катастрофата с три жертви, станала на 3 септември на пътя Варна – „Златни пясъци”, има общо 8 наказателни постановления за нарушения по пътищата. Последното от тях му е наложено през 2015 г. 

 

Това стана ясно в съдебната зала при разглеждането на мярката за неотклонение на 46-годишния Алин. Той е управлявал дрогиран с метамфетамин и амфетамин автомобила си „БМВ”, с който блъсна колата на тримата загинали чужденци. 

Мъжът работи като оператор на подвижна платформа тип „паяк”, а адвокатът му Димитър Марковски представи положителна характеристика от работодателя му. Защитата изтъкна още, че Алин е единственият, който се грижи за възрастната си майка. 

Въпреки това Варненският окръжен съд остави за постоянно в ареста обвиняемия водач. Заради множеството административни наказания за нарушения на пътя съдът прецени, че е налице реална опасност Алин да извърши друго престъпление или да се укрие. Решението може да бъде обжалвано. 

Коментари

до КАТ ( преди 2 години )
законите в България са ***- първо, че не е излязла още кръвната проба, а човекът е задържан от нощта на катастрофата, второ- тези полеви тестове го доказаха в не малко репортажи, че са нещо като пср тестовете- от три все един е положителен и отделно май не сте наясно изобщо със ситуацията- аз бях следваща кола след бмвто и не можах да повярвам как тея *** с шарана както бяха спрели на стопа изведнъж тръгнаха с рязка газ срещу човека с бмвто и той се хвърли в градинката но вече беше к
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 1
RRRR ( преди 2 години )
@опетков: следващия път ти пожелавам такъв 'не виновен' да блъсне теб или твои роднини, да видим дали пак така ще мислиш!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 1
КАТ ( преди 2 години )
До двамата, които заявиха, че не бил виновен. Когато си с наличие на наркотици или алкохол в кръвта независимо, че си на път с предимство си виновен такъв е законът! И така трябва да бъде реакциите на пияния или дрогирания не са като на нормалния водач.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 2 rate up comment 1
анонимен ( преди 2 години )
Бачкал е за Дичката... а другата кола - те са виновни. Ще излизаш ти от Екото и да не правиш обратен на Траката хайде в насрещното ...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 3 rate up comment 1
опетков ( преди 2 години )
Той е бил дрогиран, но не е виновен за катастрофата, освен може би за превишена скарост. Налице е грубо нарушение от страна на другата кола.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 10 rate up comment 2
Новини Варна