IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Новини Варна
09:20 | 27 септември 2021
Обновен: 03:18 | 26 април 2024

Два инсулта за два месеца погубиха Неделчо Михайлов. Да почива в мир!

Той си отиде навръх Деня на Независимостта

По материала работи: Слав Велев
Два инсулта за два месеца погубиха Неделчо Михайлов. Да почива в мир!

Стана ясна причината за внезапната кончина на общественика, журналист и псиател Неделчо Михайлов. Той си отиде навръх Деня на Независимостта, 22 септември.

Два инсулта в рамките на около два месеца са причина за смъртта му. Вторият мозъчен удар в Деня на независимостта е бил фатален.

Само два месеца по-рано Михайлов влиза по спешност във Варненската болница с тежък инсулт. Лекарите успяват да закрепят здравословното му състояние с надеждата, че журналистът ще успее да се възстанови напълно. И макар че спазва всички медицински препоръки, Неделчо има проблеми с ръцете, където инсултът оставя поражения. Това е причината вторият му роман „Реквием за добрия разбойник” да остане недописан, пише в. "Уикенд".

В началото на септември бившият кмет на район „Владислав Варненчик” във Варна усеща прилив на енергия. Говори със свои приятели, шегува се и дори обмисля нови бизнес начинания. В едно е категоричен - никога повече няма да се занимава нито с журналистика, нито с политика, нито с управлението на община Варна.

Щял да се посвети единствено и изцяло на писането на книги. Вдъхновението му идва от първия роман „Балкански буквар”, който бе сред хитовите заглавия на книжния пазар.

Коментари

BG-006 ( преди 2 години )
Бог да го прости, ама чак пък да е бил в хитовите заглавия...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна