IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Новини Варна
15:15 | 27 септември 2021
Обновен: 18:41 | 19 април 2024

Условна за столичанин, спипан с трева във Варна

Арестуван е след сигнал от "доброжелател"

По материала работи: Слав Велев
Условна за столичанин, спипан с трева във Варна

На 32-годишен столичанин, държал марихуана в обитаван от него имот във Варна, съдът наложи условно наказание от 3 месеца лишаване от свобода, отложено с 3 години изпитателен срок. При проверка по сигнал на 3 октомври 2019 г. в жилището и прилежащите му помещения е открита пластмасова кутия с капак, съдържаща  части от растението „Херба Канабис Индика сатива“ – марихуана,  както и саморъчно свита цигара от подсъдимия със суха тревиста маса. Общата стойност на държаното наркотично вещество е за около 120 лева.

32-годишният подсъдим има предходно осъждане. В съдебна зала той постигна споразумение с прокуратурата за параметрите на наказанието, което съдът одобри. Сторените по делото разноски се поемат от подсъдимия. Вещественото доказателство - марихуаната, се отнема в полза на държавата и след влизане в сила на споразумението следва да бъде унищожено. Съдебният акт е окончателен.

Коментари

Коноп ( преди 2 години )
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна