IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Новини Варна
15:15 | 9 октомври 2021
Обновен: 10:03 | 21 април 2024

Пуснаха филм за новата система за събиране на отпадъци във Варна (ВИДЕО)

Целта е варненци, които разпознаят себе си в героите, заявяват от ЗМБГ

По материала работи: Слав Велев
Пуснаха филм за новата система за събиране на отпадъци във Варна (ВИДЕО)

Стопкадър: YouTube

Сметопочистващата фирма ЗМБГ презентира възможностите на новата система за събиране и транспортиране  на отпадъци във Варна. Видеопродукция разкрива част от най-честите нарушения, допускани от гражданите при изхвърлянето им. Целта е варненци, които разпознаят себе си в героите от филма, да не допускат повече нарушения. Лентата е реализирана по идея на Сдружение „Пресклуб Варна“, предаде Радио Варна. Идеята на кампанията е да провокира по-високо гражданско съзнание при опазване на морската столица чиста. Фирма ЗМБГ призовава варненци да се възползват от възможностите на новата модерна система, която е по-екологична и практична, но ако се използва отговорно от хората:

„За да не живееш в контейнер, ползвай контейнера! Натисни педала, постави отпадъка на мястото му!“, „Бъди част от решението, не бъди част от проблема!“, „Искам да живея в един по-чист свят! Помогни ми и ти!“, са част от посланията на презентационната кампания.

Коментари

Новини Варна