IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Новини Варна
15:00 | 21 октомври 2021
Обновен: 21:06 | 27 март 2024

Варненски дилър остава в ареста

Той бил заловен да кара дрогиран

По материала работи: Слав Велев
Варненски дилър остава в ареста

По искане на Окръжна прокуратура – Варна, 33-годишният А.Й., привлечен към наказателна отговорност за престъпления по чл. 354а, ал. 1 и чл. 343б, ал. 3 от НК, остава в ареста. Съдът уважи искането на прокуратурата за налагане на най-тежката мярка за неотклонение спрямо него.

Мъжът е обвиняем за това, че без надлежно разрешително държал с цел разпространение високорискови наркотични вещества и разпространил такива, както и за това, че управлявал автомобил след употреба на наркотици.

При действията по образуваното досъдебно производство, в дома и в автомобила на А.Й. са намерени и иззети 34,65 грама амфетамин, 0,28 грама метамфетамин и 0,59 грама марихуана. Мъжът е задържан непосредствено след продажба на наркотични вещества. При полицейската проверка е установено, че той е седнал зад волана на управлявания от него автомобил след употреба на наркотици.

Работата по случая продължава под надзора на прокурор от Окръжна прокуратура – Варна.

Определението на Окръжния съд във Варна подлежи на обжалване пред Апелативен съд.

Коментари

Новини Варна