IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Новини Варна
10:40 | 1 ноември 2021
Обновен: 00:30 | 25 април 2024

Изверг опита да изнасили момиче в парка на Вълчи дол, двойка младежи я спасиха

55-годишният местен жител е задържан с прокурорска мярка

По материала работи: Слав Велев
Изверг опита да изнасили момиче в парка на Вълчи дол, двойка младежи я спасиха

Районна прокуратура - Варна задържа за срок до 72 часа извършител на блудство с млада жена в парка на Вълчи дол.

Прокурор от Териториалното отделение в Девня на Районна прокуратура - Варна постанови задържане за срок до 72 часа за 55-годишен мъж от Вълчи дол, извършил блудство спрямо млада жена. Той е привлечен като обвиняем за това, че извършил действия с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление, чрез употреба на сила или заплашване, с лице навършило 14 години – престъпление по чл. 150, ал. 1 от НК. Мъжът е добре известен на органите на реда и е осъждан.

На 29 октомври 2021 г., обвиняемият стоял на автобусна спирка, намираща се близо до парка на града, и пиел бира. Малко след 18:30 часа забелязал млада жена, която излизала от магазин за хранителни стоки. Мъжът проследил жената и на удобно място я съборил на земята, като против волята й я завлякъл в парка. Започнал да я опипва по тялото и да я целува. Потърпевшата се развикала за помощ. Виковете й били чути от момче и момиче, минаващи наблизо, които незабавно помогнали на жената да се освободи от нападателя си. Извикали и полиция. 55-годишният извършител бил задържан.

Предстои наблюдаващият скучая прокурор да внесе искане за налагане на най-тежката мярка за неотклонение спрямо 55-годишния обвиняем в Районния съд в град Девня.

Коментари

Новини Варна