IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Новини Варна
10:45 | 22 ноември 2021
Обновен: 11:11 | 18 април 2024

Разкриха поредица нагли кражби във Варна

Свиха скъпа пушка от витрината на магазин в центъра

По материала работи: Слав Велев
Разкриха поредица нагли кражби във Варна

Разкриха поредица нагли кражби във Варна през изминалите почивници, съобщих от ОД на МВР в морския град.

42-годишна варненка е задържана в ареста на Първо РУ. Според първоначалната информация, в петък сутринта тя откраднала раница с лични документи, банкови карти и пари, оставена на пейка на спортно игрище в района на колхозния пазар, докато собственичка тренирала. Светкавичната реакция на полицията довела до задържане на извършителката, спрямо нея е  досъдебно производство. Случаят е докладван на прокуратурата.

Две кражби са разкрили криминалистите от Първо РУ в неделя. 27-годишен варненец, известен на полицията откраднал телевизор от хотел в центъра на града. По-малко от час било необходимо на служителите на реда да установят и задържат извършителя в ареста за срок до денонощие. Разкрит бил и извършителят на кражба на скъпа пушка /която не подлежи на контрол/ от витрината на оръжеен магазин. Установено е, че авторът на посегателството е варненец, известен на МВР, на 30 години. По двата случая са образувани досъдебно производства и са докладвани на прокуратурата.

Коментари

( преди 2 години )
Веднага да махаш тази снимка от смотаната ти статия!Как слагаш снимка която няма нищо общо със смешната ти статия !? !? !? Махни я !!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна