IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Новини Варна
15:41 | 7 декември 2021
Обновен: 13:39 | 20 април 2024

МВР: Партенка е екшън историята от "Аладжа манастир"

Това е кух профил, такова лице не съществува, категорични са полицаите

По материала работи: Слав Велев
МВР: Партенка е екшън историята от "Аладжа манастир"

Случаят с издирваните биячи, нападнали мъж в колата му в малките часове на 6 декември по пътя от варненския квартал "Виница" към "Златни пясъци", се оказа партенка.  

След отправено запитване от Varna24.bg дали в полицията има подадена жалба от "загрижената съпруга", от пресцентъра на ОД МВР Варна информираха, че органите на реда са се самосезирали още рано тази сутрин и са започнали разследване по случая, добил популярност в социалните мрежи.

Независимо, че жалба не е имало, полицията е започнала проучване, като се е опитала да се свърже с автора на публикацията. Оказало се, че нито едно лице в системата с името Анелия Стоянова Георгиева, не отговаря на профила във фейсбук.

"Това е кух профил, такова лице не съществува, съответно няма как да има и жалба от несъществуващо лице. Издирени са много хора с това име, но нито един не отговаря на този профил", коментираха от пресцентъра на полицията. 
 

Коментари

Новини Варна