IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Новини Варна
15:30 | 31 декември 2021
Обновен: 18:57 | 22 април 2024

Тежък ден за полицията в Провадия

48-годишен мъж сви велосипед пред медицинския център, хванаха го

По материала работи: Слав Велев
Тежък ден за полицията в Провадия

Редица произшествия са регистрирани през изминалото денонощие в Провадия, съобщават от ОД на МВР. 59-годишен мъж е пострадал с фрактура на реброто в дясно при пътен инцидент, станал вчера около 17.30 часа в района на Провадия. Според първоначалните данни, той е изгубил контрол над автомобила и е  блъснал движещата се в насрещното платно кола. Пострадалият водач е получила медицинска помощ от пристигналия на място медицински екип и е освободен за домашно  лечение. На мястото е извършен оглед.

59-годишен водач на лек автомобил от Провадия, бил спрян за проверка вчера. В рамките на инспекцията униформените  от РУ Провадия констатирали, че мъжът се е качил зад волана след употреба на алкохол. По случая е образувана преписка.

48-годишен мъж от Провадия е установен и задържан в хода на предприети незабавни полицейски действия, след получен вчера сигнал за кражба на велосипед, оставен пред медицински център в Провадия. По случая е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава под наблюдението на прокуратурата.

Коментари

Новини Варна