IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Новини Варна
14:15 | 17 януари 2022
Обновен: 04:15 | 19 април 2024

Спират плановите операции във варненските болници

Забраната влиза в сила от вторник, 18 януари

По материала работи: Слав Велев
Спират плановите операции във варненските болници

Плановият прием и операции във варненските болници се преустановяват, решиха с пълно мнозинство членовете на Областния кризисен щаб.

От 18.01.2022г.  се преустановява провеждането на планов план прием и планова оперативна дейност във всички лечебни заведения за болнична помощ на територията на област Варна, с изключение на дейностите, свързани с транплантация на органи, тъкани и клетки, диагностиката и лечението на пациенти с онкологични и онкохематологични заболявания, дейностите по асистирана репродукция и ражданията, независимо от метода на родоразрешение, дейностите по рехабилитация, продължително лечение и психиатрична помощ.

Забраняват се посещенията на външни лица/ свиждания в лечебни заведения за болнична помощ на територията на област Варна, с изключение на свижданията на пациенти в терминален стадий. Забраната не се отнася за контролните органи при осъществяване на контролната им дейност.

360p geselecteerd als afspeelkwaliteit

Забраняват се също свижданията в болниците с изключение на тези на пациенти в терминален стадий. 

Коментари

00098i ( преди 2 години )
стига сте дрънкали глупости и да всявате стрес и страх
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна