IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Новини Варна
08:50 | 9 февруари 2022
Обновен: 09:03 | 17 май 2024

Бурята във Варна бутна баба. А вятърът разпиля и отнесе цялата й пенсия

Тя е била съборена от виелицата в района на пощенски клон номер 10

По материала работи: Слав Велев
Бурята във Варна бутна баба. А вятърът разпиля и отнесе цялата й пенсия

Възрастна жена е загубила пенсията си във Варна. Това е станало, след като силния вятър днес в морския град е повалил жената на земята.

За това сигнализира млада жена, която отправя апел - всеки, който реши да помогне за възстановяването на парите на жената.

"Уважаеми приятели, днес моя близка е била съборена от виелицата в района на пощенски клон 10. Цялата й пенсия 370 лв. е изхвърчала от джоба й. Умолявам Ви, ако някой е намерил пари в този район, бъдете добри, върнете ги! Давам веднага име, адрес и телефонен номер.

Моля всеки, който преведе пари или остави на място да пише на ЛС!

Преводи от други банки към ОББ няма да станат в същият ден и предполагам ще отнеме ден, два. Надявам се до петък успеем да ги съберем!", пише Силвия Любенова.

Жената информира, че ако парите надхвърлят въпросната сума, те ще бъдат дарени за благотворителна кауза. Първоначално бе предложено да се помогне на малкия Митко от Ямбол, но сумата за неговото лечение бе събрана бързо.

Потребители предложиха дори и сумата да е по-голяма все пак да бъде дарена на жената, ако тя приеме разбира се.

Коментари

Новини Варна