IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Новини Варна
12:00 | 27 април 2022
Обновен: 13:21 | 22 април 2024

Чистят около храм „Света Петка“ следвеликденско във Варна

„Предай нататък!“ ще почисти района на ул. „Г. С. Раковски“ 36, както и всички пространства пред офиси, заведения и магазини наоколо

По материала работи: Слав Велев
Чистят около храм „Света Петка“ следвеликденско във Варна

Снимка: БЕРР

Трета акция на инициативата „Предай нататък!“ ще се проведе този четвъртък във Варна. Тя е за следвеликденско почистване в района около православния храм „Света Петка“ във Варна, ул. „Г. С. Раковски“ 36, както и всички пространства пред офиси, заведения и магазини наоколо.

Тя ще се проведе на 28 април 2022 г. от 17.00 ч. "Нашето желание е да преобразим красиво средата, в която живеем и творим. Убедени сме, че ако всеки от нас го направи лично и предаде нататък, инициативата ще обиколи целия град и ще го усмихне. Започнахме на 22 март пред офиса на проекта, за да дадем личния си пример и принос", пишат организаторите от „Български експерти за регионално развитие“.

"Варна е нашият дом. Ние сме семейство. Направи ДОБРО! Преобрази и претвори средата, в която живееш и работиш! Започни от своето място и предай нататък!", пишат от проекта „Граждани на квартала“ на независимото сдружение „Български експерти за регионално развитие“.

Коментари

Новини Варна