IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Новини Варна
16:40 | 16 май 2022
Обновен: 17:03 | 18 март 2024

Пороен дъжд във Варна. Градушка се изсипа край морето (ВИДЕО)

Районът на ЖП гарата побеля

По материала работи: Слав Велев
Пороен дъжд във Варна. Градушка се изсипа край морето (ВИДЕО)

Проливен дъжд, на места придружен с градушка, се изля над Варна. Ледени късове, колкото грахови зърна, се изсипаха в района на ЖП гарата, а улиците побеляха, забеляза репортер на "Радио Варна".

Довечера на места все още не е изключено да превалява, но валежите бързо ще спрат и през нощта ще е ясно. В часовете след полунощ и сутринта ще има условия за образуване на мъгли. Във вътрешността ще е почти тихо, а по Черноморието ще духа слаб вятър от южна четвърт. Минимални температури между 10° и 15°, за Варна около 12°.

Утре през деня ще е предимно слънчево, следобед с купеста и купесто-дъждовна облачност, но само на отделни места ще превали и прегърми. Привечер от северозапад облачността ще започне да се увеличава. Ще духа слаб югозападен вятър, следобед по Черноморието до умерен от юг и югоизток. Максимални температури между 26° и 31°, по крайбрежието от 22° до 27°, за Варна около 25°.

Вълнение на морето 2 бала. Температура на морската вода между 14° и 17°.

ВИДЕО гледайте ТУК

Коментари

Новини Варна