IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Новини Варна
13:15 | 15 юни 2022
Обновен: 19:26 | 27 март 2024

Варненци отвлякоха, биха и свиха колата на младеж от Аксаково

Екшънът започнал във "Владиславово"

По материала работи: Слав Велев
Варненци отвлякоха, биха и свиха колата на младеж от Аксаково

Криминалисти от ОДМВР-Варна задържаха трима за отвличане и побой на мъж. Разследването започнало на 14 юни, след като постъпил сигнал от потърпевшия- 21-годишен жител на Аксаково, че предната вечер, около 19 часа, в жк „Владислав Варненчик“ му е нанесен побой, след което противозаконно е бил лишен от свобода и откаран с автомобила му в землището на с. Каменар.

Там побоят продължил, след което бил изоставен в безпомощно състояние, в началото на града, в който живее. В резултат на ударите мъжът е получил множество охлузвания.  

Нападателите са използвали и пистолет- неустановен към момента, с който са искали да всеят допълнителен респект, произвеждайки няколко изстрела.

В хода на предприетите незабавни действия криминалистите установили тримата нападатели- варненци на 18 и 21 години, като по-младият е  криминално проявен.

Извършителите са привлечени в качеството им на обвиняеми за извършено престъпление по чл.142, ал.2 от Наказателния кодекс. Образувано е досъдебно производство и работата по случая продължава.

Коментари

Новини Варна